X Bezárás

Folyamatban ...

Kérjük várjon, lassabb internetkapcsolat esetén a folyamat tovább is eltarthat.

19.00 A kisgömböc (a KL Színház és a Magamura Alkotóműhely vendégjátéka) / 20.00 BrassVibe (fúvószenekari koncert)

Címkék: Ifjúsági (14+)

Stáblista

- A KISGÖMBÖC

Írta: Markó Róbert
Tervezte: Boráros Szilárd
Zeneszerző: Takács Dániel
Rendezte: Schneider Jankó
Játssza: Czéh Dániel

- BrassVibe (fúvószenekari koncert)

Leírás

- A KISGÖMBÖC
(a KL Színház és a Magamura Alkotóműhely vendégjátéka 14 éven felülieknek)


Írta: Markó Róbert
Tervezte: Boráros Szilárd
Zeneszerző: Takács Dániel
Rendezte: Schneider Jankó
Játssza: Czéh Dániel

Bohus, a böllér amolyan huszonegyedik századi mindentudó, aki folyton siet. De sohasem annyira, hogy ne volna ideje egy-két (három-négy) jó szót szólni azokhoz, akikkel ebben a folytonos sietségben összefut. És ha már ott van, elmond egy izgalmas történetet, ami vele, magával esett meg persze, de megeshetett volna akármelyikünkkel. Vásári bohóctréfa egyik legismertebb népmesénk alapján, gyerekek és szüleik okulására és szórakozására egyaránt.

- BrassVibe (fúvószenekari koncert)

Két trombita, egy harsona, egy tuba, egy szaxofon na és persze a dobfelszerelés. Hat hangszer, hat karakter. Ez a Brass Vibe. Az élet sodró lüktetésének, színes vibrálásának megjelenítése fúvós rezgéssel, ütős pergéssel. Az együttes tagjai sok éves baráti együtt zenélésen, szétszéledésen és újra összekerülésen túl találták meg közös útjukat és hozták létre a Brass Vibe formációt. Örömzene, életérzés és zenei hitvallás. Évszázados hangszerek és a legmodernebb mainstream slágerek találkozása.


Az eseményhez nem tartozik szabad hellyel rendelkező dátum. További információért kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.